RENTAL TRANSRARAU

CAZARE in transrarău

Descoperă cultura și ospitalitatea Bucovinei

Pensiunile și hotelurile din Pojorâta se găsesc într-o locație privilegiată în nordul Carpaților românești, oferind acces facil la rezervații naturale, bisericile și mănăstirile din Bucovina. Vă invităm să explorați această zonă bogată cultural și să vă bucurați de ospitalitatea caracteristică bucovinenilor într-o varietate de pensiuni ce vă pun la dispoziție servicii de calitate.

Vă recomandăm să optați pentru cazare la casa familiei Bedrule, amplasată în curtea punctului nostru de închiriere a bicicletelor. Ospitalitatea gazdei și camerele confortabile vă vor face şederea de neuitat, iar recenziile pozitive ale clienților sunt dovada experienței excelente pe care o veți avea. De asemenea, locația noastră se află la doar 2 minute de mers pe jos de restaurantul Hanul Păstravarului, unde puteți savura delicii tradiționale ale zonei. În plus, avem și locuri de parcare disponibile pentru clienții noștri. Rezervați acum direct prin intermediul celor două anunțuri prezentate mai jos.

Cameră Matrimonială

camere duble

Politica de confidentialitate

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: