RENTAL TRANSRARAU

despre noi

EMTB RENTAL TRANSRARĂU S.R.L. este o afacere de familie specializată în închirierea de biciclete electrice mountain bike în zona muntelui Rarău, Bucovina. Ne adresăm celor care caută să se relaxeze și să evadeze din cotidian într-un mod ecologic și prietenos cu mediul înconjurător. Avem o locație convenabilă, la poalele muntelui Rarău, cu multiple unități de cazare în apropiere. Oferim prețuri rezonabile sub media pieței și biciclete electrice performante, ideale pentru urcarea pantelor înclinate. Suntem aici să vă ajutăm să vă bucurați de natura și de peisajele unice din zonă într-un mod plăcut și relaxant.

0 +

Clienţi mulţumiţi

0 +

Numar biciclete

0 +

Număr trasee

descoperă bucovina pe două roţi

transrarau-rental.com

Inchiriază o bicicletă electrică şi explorează muntele Rarău

rezervare online

Bicicleta Cube Aim Green Moss 2022

de la 40 lei

Bicicleta TALON E+ 3

de la 40 lei

Bicicleta TEMPT E+ 3

de la 40 lei

Bicicleta EMS-629

de la 40 lei

Experienţă de neuitat în natură, cu un mod eco de explorare

Explorează Transrarăul Eco

Suntem o afacere de familie specializată în închirierea de biciclete electrice în zona Transrarăului, dedicată protejării naturii și oferirii clienților noștri experiențe eco și prietenoase. Dispunem de biciclete electrice performante, care oferă libertatea de a explora zona într-un mod ușor și relaxant, fie că alegeți să pedalați singuri sau împreună cu cei dragi. Scopul nostru este de a crea amintiri de neuitat pentru toți clienții noștri.

Viziunea noastră

Să devenim prima alegere pentru cei care doresc să exploreze zona muntelui Rarău într-un mod ecologic şi prietenos, prin intermediul serviciilor noastre de închiriere biciclete electrice.

Misiunea noastră

Să oferim clienţilor noştri o experienţă de neuitat în natură, prin intermediul unei afaceri de închiriere biciclete electrice performante, pentru explorarea cât mai uşoară şi eco a zonei muntelui Rarău.

Politica de confidentialitate

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați: